JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Стартира eSkills 2015 European Video Competition

2015-07-22

Стартира eSkills 2015 European Video Competition

Конкурсът се организира в рамките на инициативата на Европейската комисия eSkills for Jobs, чиито изпълнител за България е БАИТ, и ще отличи европейци с добри дигитални умения и отлична грамотност в сферата на ИКТ.

Надпреварата цели да отличи успешни проекти и идеи, които са осъществени с помощта на ИКТ и отличното владеене и прилагане на електронни умения. Целта е да се включат мотивирани и талантливи млади хора, бизнес лидери, работещи в ИКТ сектора, неправителствени организации, предприемачи, хора, които са променили професионалната си реализация с използването на ИКТ, както и такива, които търсят работа.

 

Всеки кандидат трябва да запише видео на английски език с максимална продължителност 1:30 мин., в което да представи проекта си. Видеоклипът трябва да съдържа логото на инициативата eSkills for Jobs и да бъде поместен в собствения Youtube Канал на кандидата.

Всички видеоклипове, които отговарят на изискванията, ще бъдат поместени в официалния YouTube канал на eSkills for Jobs.

 

Кандидатстването за всички европейски граждани е отворено в следните категории:

 

 

Предстои да бъдат отворени още 2 категории за участие: Young Digital Talent (август) и Outstanding Use of ICT for Teaching(септември)

 

Краен срок: 31 октомври 2015г.

 

За всяка категория ще бъдат избрани по един победител и един подгласник, които ще бъдат наградени по време на конференцията на високо ниво в Люксембург. Разходите по пътуването и нощувките са за сметка на инициативата eSkills for Jobs.

 

 Пълната информация за конкурса можете да прочетете на официалната страница на инициативата eSkills for Jobs 2015 тук.