JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Световна седмица по предприемачество 2015

2015-10-19

Световна седмица по предприемачество 2015

16-22 ноември 2015

За осма поредна година Джуниър Ачийвмънт България е организацията – домакин на Световната седмица по предприемачество за страната ни. През 2015 тя ще се проведе в периода 16-22 ноември, с редица събития, в които ДАБ е организатор и/или участник.

Както и досега очакваме училища и образователни институции в страната да се включат в Световната седмица по предприемачество с открити уроци, иновационни лагери и други предприемачески активности. Екипите от ученици, които ще участват в иновационни лагери, тази година ще имат възможност да получат менторство и от служители на General Electric, като част от глобалната доброволческа кампанията на енергийния гигант. Като бизнес консултанти ще се включат и бизнес практици, които са част от доброволческата програма на JA Bulgaria.


Целта на глобалната инициатива, в която през миналата година се включиха над 149 държави и близо 8,500,000 души от цял свят, е да вдъхнови младите хора да изследват потенциала си и да се развиват чрез иновации и въображение. В рамките на тази седмица милиони млади хора по света вземат участие в инициативи, насърчаващи предприемаческо мислене и поведение, генерирайки нови идеи и търсейки нови пътища за развитие.

Заявете своето участие до 3 ноември 2015 г.