JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Още по темата

2015-10-01

Ja България и MasterCard обявяват съвместна стажантска програма за студенти

Ja България и MasterCard обявяват съвместна стажантска програма за студенти


прочети >>

Снимки

Търси се стажант за позицията “Мениджър взаимоотношения с клиенти” в MasterCard

2015-10-28

Търси се стажант за позицията “Мениджър взаимоотношения с клиенти” в MasterCard

 

В партньорство с MasterCard организираме пилотна стажантска програма, която ще даде летящ старт в кариерата на един амбициозен студент, предоставяйки му ценни възможности за придобиване на нови знания и практически опит. 

Кандидатът ще е отговорен за развитието и поддържането на добри взаимоотношения с членовете на MasterCard и обвързаните с компанията организации и ще бъде фокусиран върху устойчивия растеж. В отговорностите на кандидата ще влизат и управление на системата за продажби, провеждане на проучвания на национално ниво, изготвяне и изпълнение на маркетинг планове и оказване на оперативна подкрепа в дейностите на компанията.

След прегледа на всички кандидатури, трима от кандидатствалите студенти ще бъдат поканени да прекарат един работен ден в MasterCard в София на 17 ноември 2015 г. Мениджмънтът на компанията в България ще им постави специални работни предизвикателства и ще им даде възможност да се потопят в работното ежедневие на компанията. В края на деня ще стане ясно кой от тримата финалисти ще продължи престоя си в MasterCard под формата на шестмесечен платен стаж.

Шестмесечният стаж е платен и е важно да акцентираме, че компанията е предвидила конкурентно заплащане. Част от главните изисквания при избор на кандидата ще бъдат високото ниво на владеене на английски език и и неговата способност за учене. Студенти, ангажирани в сферите на финансите, мениджмънта, правото и икономиката, ще бъдат с предимство. Заетостта на избрания студент ще бъде съобразена с ангажимента му в университета и ако е редовно обучение, стажът ще се провежда в дните/часовете, в които студентът няма лекции и упражнения.

"Тази инициатива е важна за нас, тъй като MasterCard винаги се отдава изцяло на своя ангажимент да инвестира в младите хора. Сигурен съм, че ще срещнем ярки млади кандидати, които ще дадат най-доброто от себе си и ще се превърнат в бъдещи лидери.", каза Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за региона на Балканите.

За да кандидатствате, е необходимо да попълните приложената форма за регистрация, като приложите автобиография и кратка мотивация (до 1500 знака) на английски език на тема „С какво позицията в MasterCard ме привлича?“

Крайният срок за кандидатстване е 31 октомври 2015 – побързайте и изпратете вашата кандидатура още днес!

 

http://www.jotformpro.com/form/52581138073959