JuniorAchievementBulgaria
header_pic

ТЪРСЯТ СЕ. JA България набира бизнес доброволци

2018-08-14

ТЪРСЯТ СЕ. JA България набира бизнес доброволци

 

Уважаеми приятели,

Програмата за бизнес доброволци и ментори стартира през 2010 година и цели да привлече повече бизнес практици в класните стаи, за да подобри образователния процес. Това става чрез споделяне на опит от света на бизнеса и превръщане на теоретичните знания в практика. Бизнес консултантите, които се включват в тази общност, трябва да са отворени за промени, да се забавляват докато работят с млади хора, да имат желанието и възможността да споделят своя личен и професионален опит с младежи от всички възрастови групи.

В разгара на жаркото лято и в трескава подготовка за предстоящия обучителен сезон, се обръщамe към вас с молба. Стартираме кампания по набиране на нови доброволци, с които да работим съвместно през следващата учебна година. В тази връзка, бихме искали да ви поканим да станете част от общността от доброволци на JА в България, като отделите 5 минути и попълните следната регистрационна форма: bit.ly/JABG_Volunteers.

Ще се радваме ако също така разпространите сред ваши контакти възможността за доброволчество към JA България.

И така, ако действията ти вдъхновяват други да мечтаят повече, да учат повече, да правят повече и да стават повече, то ти си добре дошъл в общността от бизнес доброволци на JA в България!!!

За повече информация и контакт:

Венета Куйова, veneta.kuyova@jabulgaria.org, + 359 889 51 99 53

Кирилка Ангелова, kirilka.angelova@jabulgaria.org, +359 897 01 64 05

W: http://www.jabulgaria.org/page/mentors