JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Документи

Tърсят се стажант-редактори

2015-07-13

Tърсят се стажант-редактори

 

Това лято нашите приятели от Нетинфо търсят да назначат стажант-редактори, които да се присъединят към редакторските екип на техните информационни уеб сайтове - vesti.bg, gong.bg или edna.bg. Стажът е чудесна възможност за тези от вас, с интерес и желание за развитие в областта на уеб журналистиката, да натрупат ценен опит и контакти в сферата.

 

Ако решите да се впуснете в едно подобно начинание, ще имате шанса да се запознаете в детайл с това как се администрира уеб сайткакви са политиките за неговото съдържание, както и с правилата на работа в интернет среда.

 

Според вашето желание, стажът може да продължи от 1 до 2 месеца, като времето за работа е гъвкаво.  

Какво може да очаквате

На първо място е удовлетворението от това да сте работили в една от най-проспериращите онлайн медии в България. След приключване на стажа ще получите сертификат за проведен стаж и препоръка, която да ви помогне при кандидатстване за работа в бъдеще.

Изискванията от компанията към кандидатите са те да бъдат със завършено средно образование, да имат отлична езикова култура, както и добър английски език.

Ако проявявате интерес, моля обадете се на 0882 800 554 или пишете на jobs@netinfo.bg не по-късно от 24 юли 2015 г.

 

Нетинфо” е най-голямата дигитална медийна компания в България, която достига до 75% от интернет потребителите в страната и е лидер на пазара от 16 години. В портфолиото на компанията са най-големите български сайтове, сред които са АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg и много други. „Нетинфо“ е част от Нова Броудкастинг Груп и така става част от най-голямата медийна група в България. Целта на компанията е да бъде дигиталното ежедневие на всеки българин като създават полезна, лесна и вдъхновяваща дигитална среда, отговаряща на нуждите на хората.