JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Снимки

Участвайте в най-големия хакатон в света NASA Space Apps Challenge! - 23-24 Април 2016

2016-03-24

Участвайте в най-големия хакатон в света NASA Space Apps Challenge! -  23-24 Април 2016

 

23-24 Април 2016 

Участвайте в най-големия хакатон в света NASA Space Apps Challenge!

Регистрацията за участие е отворена! Предизвикателствата за решаване са обявени!

 

Само месец ни дели от провеждането на най-големия хакатон в света NASA Space Apps Challenge. България ще участва за четвърта година. Space Apps Challenge е уникално по рода си състезание, което дава възможност на екипи по целия свят да си сътрудничат, като разработват решения с отворен код с използването на свободно достъпни данни на НАСА. Проектите са в полза на живота на планетата Земя и Космоса.

 

В състезанието могат да участват екипи от всички възрасти, програмисти, разработчици, инженери, технологични специалисти, дизайнери и всички, които имат желание да имат принос за живота на планетата Земя и Космоса.

 

След успешните 2013, 2014 и 2015 г. тази година българските екипи ще участват за пореден път. В състезанието ще се включат над 180 локации по света. Всеки, който има мотивация да участва ще може да се регистрира за участие в София, Бургас и Пловдив.

 

Регистрацията е отворена и ще продължи до деня на самото събитие на 23-24 Април.

 

Състезанието в София ще се проведе в Интер Експо Център, за участие може да се регистрирате на https://2016.spaceappschallenge.org/locations/sofia-bulgaria

 

В Бургас ще се проведе в Професионалната Гимназия по Механоелектротехника и Електроника, регистрацията се прави на https://2016.spaceappschallenge.org/locations/burgas-bulgaria,

 

В Пловдив, състезанието ще се проведе във Висшето училище по сигурност и икономика, регистрацията се прави на https://2016.spaceappschallenge.org/locations/plovdiv-bulgaria.