JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Уебинар: От идея към устойчив бизнес

2021-11-05

Уебинар: От идея към устойчив бизнес
 
Каним ви на виртуална среща, в която ще получите насоки от хора в бизнеса, за това как да генерирате своята бизнес идея, как тя се превръща в устойчив бизнес и как той да оцелее на пазара.
 
Събитието е част от обучението на участниците в програма „Учебна компания“, което е отворено и за всички, които искат да надникнат в света на стартиращите компании.
 
С нас ще бъдат:

Иво Русев, Telelink Business Services
Емил Ботушаров, ITA Group
Любомир Ноков, harmonica.bg
Лазар Радков, “Капачки за бъдеще“
 
Натисни бутона за участие в събитието, за да научаваш за новостите около него.

ПРОГРАМА
 
16:00 – 16:10 – ОТКРИВАНЕ
 
16:10 – 16:30 - ПАНЕЛ 1: ГЕНЕРИРАНЕ НА ИДЕИ. Как се генерират идеи? Как да мислим креативно? Иновативно?
Как да превърнем идеите си в устойчив бизнес? Какво се изисква от един предприемач, за да пробие и да наложи своята идея на открития пазар? България, Европа, целия свят, дори на Марс?
 
16:30 – 16:50 – СОЦИАЛНИ ИНОВАЦИИ, примери за обществено полезни каузи, социални предизвикателства, значими за изграждането на по-добър стандарт на живот и развитие на локални традиции и занаяти.
 
16:50 – 17:10 ЗЕЛЕНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО и Кръгова икономика – преминаване от линейна към кръгова икономика с акцент върху природосъобразна икономика с нулев въглероден отпечатък, еко и био продукция.
 
17:10 – 17:30 – ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЯ – създаване и имплементиране на дигитални решения в полза на увеличение на въздействието и достъпността на предложените услуги и продукти.
 
 
Партньори на програма "Учебна компания": Citi и Citi Foundation, EIT Raw Materials, Metlife, Vivacom