JuniorAchievementBulgaria
header_pic

УЕБИНАР: #ПРАКТИЧНО ЗА ФИНАНСИТЕ: "КАК ДА ЗАПОЧНА ДА ПЕЧЕЛЯ - START-UP, FREELANCE ИЛИ КОРПОРАЦИЯ?"

2023-01-10

УЕБИНАР: #ПРАКТИЧНО ЗА ФИНАНСИТЕ:

 

За пета поредна година JA Bulgaria реализира обучение по програмаПрактични финанси, с помощта и безусловната подкрепа на БНП Париба Лични Финанси като партньор, който разпознава важността на устойчивото образование по финансова грамотност.  

През настоящата учебна година, заедно създадохме възможност за 24 класа и над 500 ученици в страната да получат не само образователни ресурси, но и възможността да дискутират важни области от управлението на личните финанси с експерти и професионалисти от екипа на БНП Париба Лични Финанси. 

В рамките на поредицата #Практично за финансите, през втория учебен срок на учебната 2022/23 г ще се проведат три уебинара от доброволци на БНП Париба Лични Финанси, достъпни до младежите в страната.  

Темата тази седмицаКак да започна да печеля - start-up, freelance или корпорация? 

Това е важен въпрос, който си задава всеки млад човек преди старта на професионалния си път. От една страна за младите хора е важно как да се включат ефективно в икономическия живот и да придобият финансова самостоятелност, а от друга – какъв път да изберат за постигането на тази цел. Екипът на БНП Париба Лични Финанси си поставя за цел да представи един подход, който да покаже предимствата и изненадите на всеки от тези модели и да помогне на младежите да изберат как да започнат да печелят. А защо не и да им даде идеи за конкретни следващи стъпки? 

Кои са вдъхновяващите доброволци на БНП Париба Лични Финанси, които ще бъдат гост-лектори и фасилитатори в уебинара 

 

 

 

  • Емилия Проданова- Ръководител Планиране и финансов анализ 

  • Ангел Валенцов- Лидер Финансова трансформация 

  • Боряна Георгиева - Експерт Финансово планиране 

  • Мартин Младенов- Мениджър Корпоративни продажби  

Ето и повече за нашите вдъхновяващи доброволци: 

Емилия Продановаработи в областта на финансовия анализ и планиране от 15 години в БНП Париба Лични Финанси. Работата ѝ е динамична, изисква всеобхватен поглед върху цифрите и разбиране на процесите в компанията. С годините разбира, че най-важното условие за успех е добрият екипима късмета да работи с колеги, с които си имат доверие и доста се забавляват в офиса и извън него. 

Ангел Валенцов работи в международна компания от повече от 8 години с основен фокус върху финансовия анализ и планиране. Да е част от голяма корпорация за толкова дълго време му помага да развие редица умения и да израстне в професионално и лично отношение. Най-голямото предимство, обаче, за него остава работата със страхотен екип от професионалисти, които са не само колеги, но и приятели и използват всеки удобен случай да се забавляват заедно. В свободното си време, Ангел заменя цифрите и ексел с фотоапарат и развива фотографското си хоби. 

Боряна Георгиева определя работата си като динамична, интересна и разнообразна. Развива себе си всеки ден, учейки се от страхотни експерти и личности, с които им ачестта да работи. Част е от енергичен и задружен екип, като след като изплуват“ от цифрите, с колегите ѝ се намират“ в смеха заедно. Боряна балансира с различни видове спорт и планински разходки. 

Мартин Младенов е служител на БНП Париба Лични Финанси от 11 години и има дългогодишен опит в управлението на корпоративни партньорства от различни сфери на бизнесаОсновател е на планинския клуб в компанията и в момента преминава обучение за допълнителна квалификация за правоспособност на планински водачСвободното си време Мартин прекарва със семейството си, като най-често посещават заедно различни кътчета от страната. 

Очакваме ви! 

Дата: 13  януари 202г. 

 Начало: 17.00 ч.

Линк за регистрация: https://form.jotform.com/230083717189359