JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Уебинари за кариерно развитие - октомври и ноември

2020-10-19

Уебинари за кариерно развитие - октомври и ноември

  

 

 

 

JA Bulgaria и HPE обявяват виртуална коучинг* програма “Inspire by Example” предназначена за младежи от 18 до 29 г., които в момента не учат и не работят, но биха желали да се развиват в ИТ и технологичния сектор. Водещи коучове от HPE ще въведат избраните кандидати в практиките и инструментите, използвани от съвременните компании. Програмата ще бъде изцяло в онлайн среда през декември-януари 2021 г. и ще е безплатна за всички участници, с подкрепата от проект „NEETs Предприемачи“. За да разбереш повече за Inspired by Example и как да кандидатстваш, гледай запис от въвеждашия уебинар от 19 ноември 2020 г.

Кандидатствайте с изпращане на документи към имейл: apostol.dyankov@jabulgaria.org 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________

 

Искате ли да имате професионален профил в LinkedIn? Да създадете най-доброто CV и мотивационно писмо и да провеждате безупречни интервюта с работодател? Да управлявате дигиталните профили на вашата компания, както и да разработвате концепции и прототипи като дизайнер?

Включете се в нашите #КариерниВторници и усвоете нови умения с нашите уебинари. Ако в момента не учите и не работите, може да участвате и виртуални стажове и уъркшопи по придобиване на практически умения, като част от нашия проект „NEETs Предприемачи“.


Регистрирайте се за нашите уебинари през октомври и ноември. Няма такса за участие:
------------------------------------------------------------------------------------------------

 1. Управление на LinkedIn профил - 20/10/20
   
 2. Писане на CV/мотивационно писмо -  27/10/20
   
 3. Интервю за работа -  03/11/20
   
 4. Управление на времето - 10/11/20
   
 5. Предприемаческо мислене - 17/11/20
   
 6. Дизайн мислене - 24/11/20
   

 

Проектът NEETs in Entrepreneurship (NEETs предприемачи)  се изпълнява от организациите на Junior Achievement в България, Испания, Италия и Румъния и е подкрепен от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежки финансов механизъм.