JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YOUTHEMPOWERED GOES DIGITAL. УЕБИНАР "Управление на проекти"

2020-04-15

#YOUTHEMPOWERED GOES DIGITAL. УЕБИНАР

 

В настоящата реалност България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие, имаме новина за вас: инициативата на JA България и Кока-Кола ХБК България Youth Empowered става дигитална в идните седмици. Само така можем да продължим да реализираме програмата, в която истински вярваме, пълноценно и без прекъсвания и с грижа за общностите.

Всяка седмица ще предложим уебинари, свързани с развитие на личностни и бизнес умения за работа. Уебинарът тази седмица: „Управление на проекти“, с Зейнеп Тасим, експерт Организационно развитие и работодателска марка в Кока Кола ХБК България. Ще поговорим за основните принципи и инструменти за управление на проекти през практически примери. Ето и повече на вдъхновяващия лектор по темата:

"Казвам се Зейнеп или Зизу, както всички ме наричат. Имам уникалната възможност да развивам работодателската марка на Кока-Кола Хеленик в България. Мотивират ме красивите и мащабните неща, ето защо приех предизвикателството да управлявам две от най-големите събития на компанията, които са страхотен пример за управление на проект и за които нямам търпение да ви разкажа. Ще си говорим за практиката на достъпен език. Обещавам, че всеки ще намери полезното за себе си!"

Включете се на 15 април 2020 от 15.00 часа.

За регистрация: https://form.jotform.com/jabulgaria/youthempowered