JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Възможност за студентска стипендия от Конфиндустрия България

2019-10-09

Възможност за студентска стипендия от Конфиндустрия България

 

Конфиндустрия България желае да подкрепи най-добрите студенти с:

• две стипендии на стойност 1.500 лв. всяка.

 

УСЛОВИЯ

Можете да кандидатствате, ако имате:

  • Българско гражданство и сте учащ в български или чуждестранен университет с минимален среден успех мн. добър 5 (или еквивалент, ако е в чуждестранен университет); 
  • Минимално ниво на английски или италиански език B2;

 

Как да участвате?

Изпратете ни имейл на адрес на project@confindustriabulgaria.bg, който да съдържа:

  • Автобиография;
  • Документ издаден от учебното заведение, доказващо Вашия среден успех.
  • Проект на тема "Индустрия 4.0 и приложението ѝ в България". Проектът трябва да бъде подготвен във видео формат с продължителност 3 минути. Победителите трябва да завършат проектите си до средата на месец декември, за да бъдат представени на Коледната вечеря на Конфиндустрия България:

 

Крайни срокове:

Изпращане на горепосочените материали до: 15 октомври 2019 г.

Подбор и обявяване на победителите: 15 ноември 2019 г.

Представяне на спечелилите проекти: декември 2019 г.

 

 

Информация за Конфиндустрия България

Конфиндустрия България е основана през април 2000 г. под името Консултативен Комитет на Италианското Предприемачество в България, с цел да подпомага икономическото сътрудничество между двете страни, посочвайки възможностите за италиански компании в България и подкрепяйки дейността на своите членове. Конфиндустрия България е част от Конфиндустрия, най-голямата италианска индустриална и работодателска организация.

Към днешна дата италианските фирми в България, които са избрали да бъдат част от Конфиндустрия България, са повече от 250. Част от Конфиндустрия България са големи групи като УниКредит, Дженерали, Едисон, Мапеи, но и многобройни средни, малки и микро италиански фирми, които са решили да инвестират в България.

Като отправна точка за италианските предприемачи, присъстващи в България, асоциацията предлага на своите членове конкретна подкрепа за техните дейности (изследователски партньори и контакти, резервации и споразумения, помощ и посредничество с български институции, контакти с италиански компании и с фирми и региона на Балканите), ежедневна информация, срещи и семинари по най-важните теми на българската икономика. Освен това, Конфиндустрия България гарантира привилегирован достъп до източноевропейския пазар, като един от основателите на Конфиндустрия Балкан, сега Конфиндустрия Източна Европа, Федерацията на предприемаческите асоциации, която обединява целия регион.