JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Включи се в BATTLE OF MINDS

2019-09-10

Включи се в BATTLE OF MINDS

 

БАТ започна глобалното състезание за стажанти, насочено към настоящи студенти и наскоро завършили висшисти, въз основа на мисията на компанията за трансформиране на индустрията. Състезанието “Battle of Мinds“ отправя предизвикателство към кандидатите от цял свят, да представят новаторска идея за продукт и бизнес план с потенциал за търговски успех.

 

СПОДЕЛЕТЕ НОВИНИТЕ | Състезанието вече е отворено и на разположение за кандидатстване също и в България. Ние наистина можем да използваме вашата подкрепа, като препоръчате състезанието на студенти и наскоро завършили висше образование, които могат да проявят интерес. Гордеем се с нашия екип и сме готови да приветстваме повече хора със страхотни идеи и интерес към иновациите и професионалните предизвикателства!

 

 

 

 

Какво се случва след това?

МЕСТНИ ПОБЕДИТЕЛИ | Най-добре представилите се ще получат възможност за стаж в БАТ България.

РЕГИОНАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ | Първите 3 участници ще бъдат групирани в екип, който ще се конкурира с други 17 страни в регионален финал. Те ще бъдат подпомагани от ментор, след което първите 3 отбора ще спечелят възможността да летят до централата ни в Лондон и да вземат участие в световните Финали.

ГЛОБАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ | Победителите в събитието в Лондон ще имат възможност да изберат стаж в почти всяка от 40-те страни участнички в рамките на БАТ групата.

 

Регистрациите вече са отворени на платформата: https://competition.bat-battleofminds.com/ 

17 септември 2019 | Старт за качване на видеата
25 Октомври 2019 | Приключване на състезанието
Март 2020 г. | Глобален кръг със събитие за всички регионални победители

Състезанието е за студенти от университети в участващите страни, на възраст над 18 г. (или над 20 г. за определени държави), със свободен достъп, участието е до 25 октомври 2019 г. За пълно описание на наградите, изисквания за прием, достъп и общи условия - посетете bat-battleofminds.com. Организатор: British-American Tobacco (Holdings) Limited.