JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Включи се в международното състезание за start-up компании Get in the Ring

2015-10-06

Включи се в международното състезание за start-up компании  Get in the Ring

 

С радост споделяме, че колегите от Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) организират за трети пореден път състезанието Get in the Ring - на национално ниво в България на 17.11.2015 и като регионален домакин за Източна Европа през януари 2016 г. 

Get in the Ring е международно състезание за start-up компании. Основната идея на състезанието е да предостави на иновативни компании възможността да се представят своите идеи на международната предприемаческа сцена и да им помогне да разширят своята мрежа от контакти, както и да ги свърже с инвеститори, готови да предоставят финансиране за техйните продукти и да им съдействат в намирането на нови пазари и потенциални клиенти. Името на състезанието  “Get in The Ring” (Влез в ринга) представя концепцията на състезанието – start-up компаниите презентират своите идеи във боксов ринг пред квалифицирано жури. 

Кандидатстването за новия сезон е отворено тук!

Апликационният прозрец е отворен до 17 октомври в 24.00 (CET+1).


Финалистите ще имат възможност: 

  •        Да разширят мрежата си от контакти не само в България, но и в международен аспект - предвижда се тази година Межднародният Финал да бъде в Южна Америка - Колумбия - през март 2016 г., като ABLE изпраща победителя от Регионалния за Източна Европа финалист на Международен финал;
  •        Да премерят сили с конкуренция на локално и международно ниво;
  •        Да преминат през менторска и коучинг програма, специално създадена за финалистите в GITR 2015;
  •        Да получат възможност да представят идеите си пред инвеститори с възможност за финансиране до 1,000,000 €.

Повече информация може да намерите тук