JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Включи се в обучения за управление на проекти с лектори от HP

2020-06-25

Включи се в обучения за управление на проекти с лектори от HP

 

На 1 юли, от 15 ч., съвместно с HP, стартираме първия двуседмичен летен #ВиртуаленМенторинг за младежи в областта на #ProjectManagement. Каним всички нови абитуриенти, както и младежи на възраст 18-29 г. без дневни ангажименти, които желаят да участват в селекцията за 20 виртуални места за менторство в HP, да се включат в нашия интерактивен уебинар - встъпително обучение за спецификите, приликите и разликите на подходите за управление на проекти Waterfall и Agile. Изискване е добро владеене на английски език, както и възможност и желание за включване в двуседмичния виртуален стаж, който ще се проведе в онлайн екипен формат, със средна натовареност 2 часа на ден, в периода 13-24 юли. Успешно приключилите летния виртуален менторинг младежи, ще получат сертификати, издадени от HP и JA Bulgaria, както и шанс за допълнителни безплатни обучения по професионални и лични умения, в рамките на проект NEETs in Entrepreneurship.

Доброволци от НР, специалисти в областта „Управление на проекти“, са готови да споделят своя опит, експертиза и време, като част от глобалната кампания на HP - „40 Days of Doing Good”, и да помогнат на младежите с желание за професионална реализация в сферата на информационните технологии, да добият знания и увереност. Най-ентусиазираните участници в програмата ще получат и възможността за кариерно ориентиране, осъществено като прекаран виртуален ден в HP.

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIsf--uqzwrE9H02RIsLyBsbHgLVDtPPdcC

 

Проект “NEETs Предприемачи”, изпълняван от Джуниър Ачийвмънт България и финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, посредством Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежки финансов механизъм.