JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Влез в света на маркетинга с уебинар "Маркетинг 360"

2022-02-23

Влез в света на маркетинга с уебинар
 
"Maркетинг 360" е събитие, част от дейностите в програма "Учебна компания" на JA Bulgaria. Участниците, които се включат в уебинара, ще имат възможността да се запознаят с основни познания в областта на маркетинга, представени от експерти в областта. Събитието е отворено и за всички ученици с интерес в предприемачеството и маркетинга.
 
А ето и кои са нашите гости:
 

Жасмина Гевезиева

 
 
Тя е социален предприемач, създател на две компании - първите протеинови бонбони без добавена захар в България Cardinal Bites - raw protein temptations, както и на платформата за изграждане на здравословни хранителни навици Binge OFF.
 
Сертифициран треньор и специалист по хранене от австралийската академия Clean Health Fitness Institute, холандската програма на Menno Henselmans и Sports Nutritionist към International Sports Sciences Association (ISSA). Двукратен републикански шампион по силов трибой и бикини фитнес състезател.
 

Филипа Трайкова

 
 
Тя е изследовател и анализатор в Publicis Groupe повече от 5 години, а предишният ѝ професионален опит също е свързан с маркетингови проучвания. Задълженията ѝ са свързани с оценка на бизнес средата от различни перспективи: конкурентна среда, медиен и потребителски анализ. Тези инсайти изграждат основата на всяка рекламна стратегия.
 

Боряна Първанова

 
 
Тя е създателка на първата пчелна къща от градски тип в България - Bee Bed. Боряна има много разнообразен професионален път: започва като цирков акробат в трупата на Балкански, после работи като счетоводител, банков служител, а през следващите 20 години се реализира в  света на търговията. В последните 2 години организира живота си така, че да работи за удоволствие.
 

Савина Новакова

 
 
 
Тя има над 20 години опит в комуникационната индустрия. Работила е за международни комуникационни агенции като FCB и Publicis, с практика в разработването и реализирането на кампании за богато портфолио от български и международни брандове. Най-голям интерес в работата си проявява към кампаниите за услуги и лансирането на нови брандове и продукти. От 2011 г. ръководи екипа на „Маркетингови кампании“ във Vivacom.
 

Антон Дуков

 
 

Антон Дуков започва професионалната си кариера в сферата на продажбите и ръководи търговски екипи в секторите телекомуникации и недвижими имоти. През 2010-та променя, но само леко, посоката на професионалното си развитие и прилага търговския си опит в осигуряването на обучения и развитие. Работи за развитието на търговските организации в България на световни лидери в бързооборотните стоки и финансите. А през последните 4 години ръководи отдела за Маркетинг и Комуникации на МетЛайф в България.

 
Водещи на уебинар "Маркетинг 360":
 

Васил Димитров

 
 

Васил е отдаден да споделя и популяризира добрите практики на JA Bulgaria и да вдъхновява младежите в кариерното им израстване. Той е бил е част от различни български и международни екипи като професионалният му път преминава през рекламна агенция, медия, ритейл и НПО с опит в B2B и B2C маркетинг.

 

Ивайло Вътовски

 
 
Иво се занимава с маркетинг и комуникации от 7 години. През годините е участвал в кофаундърския екип на 3 стартъпа, които общо са набрали инвестиции за над 500 000 евро.

Повече за програма "Учебна компания" може да научите от сайта на програмата company.jabulgaria.org