JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YOUTHEMPOWERED 2021. Как да старираме бизнес: бюджетиране и финанси?

2021-04-22

#YOUTHEMPOWERED 2021. Как да старираме бизнес: бюджетиране и финанси?
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие за втора поредна година стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока-Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила в новата 2021 година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище, като част от модул "Бизнес умения" на програма Youth Empowered.
 
За пета поредна година, програмата ще подкрепи млади хора, които биха искали да подобрят своите личностни и бизнес умения в класната стая. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добрa предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите ние отново обединяваме усилията си за подпомагане на развитието на младите хора в България.

 

Тази седмица на 28 април 2021 г. от 15.30 часа продължаваме с епизод 2 за годината на тема "Как да старираме бизнес: бюджетиране и финанси". Практически съвети и безценна информация ще даде: 

  • Надежда Маркова, мениджър „Снабдяване и плащания“, Coca-Cola Hellenic BSO

    Надежда започва своята кариера в Кока-Кола ХБК България преди повече от 20 години като счетоводител, преминавайки през различни позиции с увеличаваща се степен на отговорност – от 2005 г. е ръководител „Финансов отдел – подпомагане на продажбите“, а от 2012 г. поема ролята на ръководител „Финансов контрол".  За този период, Надежда има значителен принос в области като управление на работния капитал, рационализиране на процесите и засилване на партньорството с Центъра за споделени услуги (BSO) на Кока-Кола Хеленик на всички нива.

    През април 2017 г. става част от Coca-Cola Hellenic BSO (Центъра за споделени услуги в областта на финансите и човешките ресурси на Кока-Кола Хеленик, базиран в София) на позиция мениджър “Събиране на вземанията". Благодарение на нейната страст, ангажираност и фокус върху развитието на хората, тя постига подобрения в управлението на вземанията и вътрешната удовлетвореност на клиентите. От май 2020 г. Надежда е повишена на позицията мениджър „Снабдяване и плащания“, като значителният й бизнес опит подпомага целите на екипа й към опростяването, автоматизацията и фокус към клиента и развитието на хората в екипа й.

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 28 април 2021, Начало: 15.30 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/YE2021

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.