JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YOUTHEMPOWERED 2021. Промяната е наш приятел: Как тя може да ни помогне в професионалния и в личния живот?

2021-05-17

#YOUTHEMPOWERED 2021. Промяната е наш приятел: Как тя може да ни помогне в професионалния и в личния живот?
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие за втора поредна година стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока-Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила в новата 2021 година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище, като част от модул "Бизнес умения" на програма Youth Empowered.
 
За пета поредна година, програмата ще подкрепи млади хора, които биха искали да подобрят своите личностни и бизнес умения в класната стая. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добрa предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите ние отново обединяваме усилията си за подпомагане на развитието на младите хора в България.

Тази седмица на 19 май 2021 г. от 15.30 часа продължаваме с епизод 4 за годината на тема "Промяната е наш приятел: Как тя може да ни помогне в професионалния и в личния живот?". Практически съвети и безценна информация ще даде: 

  • Маргита Колчева, ръководител на програмата за постоянно усъвършенстване на процесите в двата центъра за споделени финансови услуги на Coca-Cola Europacific Partners в България

    Маргита започва кариерата си в системата на Кока-Кола в България преди 4 години и половина като част от екипа, отговорен за калкулациите и изплащането на задължения, свързани с маркетингови промоции към клиентите на компанията в Англия. Тя участва в един от първите големи проекти, свързани с приучаването на виртуални роботи да извършват част от дейностите на служителите. Проектът се фокусира над процеса по планиране на разходите за рекламни промоции на продуктите.

    На база на натрупания първоначален опит, Маргита поема следваща стъпка в кариерата си, като става част от екипа мениджъри на проекти в България. В последната година и половина ръководи малък екип, занимаващ се с нелеката задача да достигне до най-много хора в двата центъра и да ги вдъхнови непрекъснато да се стремят към откриване на това как процесите им могат не само да стават по-добри, но и да им носят повече удовлетвореност на работното място.

    „Вярвам, че промяната ни чака зад всеки един ъгъл (в професионален и личен план) и от нас зависи дали ще сме подготвени за нея или не. И докато повечето хората реагират скептично на промените, аз бих предпочела да ги приемам като неизбежна част от израстването ни,“ споделя Маргита.

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 19 май 2021, Начало: 15.30 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/YE2021

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.