JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YouthEmpowered 2021. Управление на проект с постигане на реален резултат

2021-04-21

#YouthEmpowered 2021. Управление на проект с постигане на реален резултат
 
В настоящата реалност в България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие за втора поведна година стартираме серия от менторски уебинари на различни теми, които са част от инициативата ни с Кока-Кола ХБК България - #YouthEmpowered. Така се завръщаме с пълна сила в новата 2021 година, за да продължим да реализираме програмата, посветена на развитие на кариерни умения за ученици, повишаване на мотивацията на учене и превенция на отпадането от училище, като част от модул "Бизнес умения" на програма Youth Empowered.
 
За пета поредна година, програмата ще подкрепи млади хора, които биха искали да подобрят своите личностни и бизнес умения в класната стая. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добрa предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите ние отново обединяваме усилията си за подпомагане на развитието на младите хора в България.

Тази седмица на 21 април 2021 г. от 15.00 часа стартираме с епизод 1 за годината на тема "Управление на проект с постигане на реален резултат". Практически съвети и безценна информация ще дадат: 

  • Калина Лозанова, ръководител „Управление на програмни продукти“, Coca-Cola Hellenic Group IT Services. Повече за нея:

    „Първият ми работен ден започна с ‘team building’, в който бяхме поставени пред различни предизвикателства – от катерене по скали и каране на кану, до търсене на съкровище. Открихме го доста бързо, благодарение на съвместната ни работа като един екип.“ Така преди близо 10 години започва професионалното пътешествие на Калина в Кока-Кола Хеленик, а днес е част от един от двата центъра за споделени услуги на компанията, базирани в София. В него, тя преминава през различни позиции, които й дават възможност да се запознава и работи със специалисти от различни държави. За нея, основна движеща сила винаги са били нуждите на клиентите и по какъв начин, чрез новите технологии може да бъде подобрено качеството на услугите на компанията.

  • Нели Костадинова, ръководител „Управление на програми“, Coca-Cola Hellenic Group IT Services. Повече за нея:

    Първото искрено желание на Нели е да бъде учител по биология и химия, каквото впоследствие е и нейното образование. Професията й я отвежда в друга сфера – да ръководи проекти в сферата на Информационните технологии, а опитът и преминава в телекомуникационния и банковия сектор. Днес Нели ръководи ИТ проекти в любимата й Кока-Кола Хеленик – в единия от двата центъра за споделени услуги на компанията, базирани в София. „Всички тези области са достатъчно далеч една от друга, за да мога да ви уеря, че никога не е късно да взимаш решения, да рискуваш, да се променяш, следвайки новооткрити качества и нови стремежи и желания“, споделя Нели.

 ______________________________________________________________________________

Заповядайте: 21 април 2021, Начало: 15.00 ч.

Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/YE2021 

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.

2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.

3. Напишете името си и натиснете JOIN.