JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YOUTHEMPOWERED GOES DIGITAL. УЕБИНАР „Кандидатстване за работа – CV и интервю“

2020-04-08

#YOUTHEMPOWERED GOES DIGITAL. УЕБИНАР „Кандидатстване за работа – CV и интервю“

В настоящата реалност България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие, имаме новина за вас: инициативата на JA България и Кока-Кола ХБК България Youth Empowered става дигитална в идните седмици. Само така можем да продължим да реализираме програмата, в която истински вярваме, пълноценно и без прекъсвания и с грижа за общностите.


Всяка седмица ще предложим уебинари, свързани с развитие на личностни и бизнес умения за работа. Уебинарът тази седмица: Кандидатстване за работа – CV и интервю“, с Магдалена Цолова, експерт „Подбор“, в Кока Кола ХБК България. Ще поговорим за кандидатстването за работа като процес и ще дадем конкретни съвети за подготовка на документи за кандидатстване (CV и мотивационно писмо), както и подготовка за интервю за работа. Ето и повече на вдъхновяващия лектор по темата:

"Магдалена Цолова има 10-годишен опит в областта на управлението на човешките ресурси в бързооборотния сектор. Присъединява се към екипа на Кока-Кола ХБК България преди 5 години като Бизнес партньор на Техническа функция. В тази роля, работи основно с екипите в производствените центрове и складовете на компанията, като подпомага процесите по ангажираност на служителите, оценяване на представянето, професионално развитие на служителите, подбор.

От година и половина заема ролята експерт „Подбор“, която включва подбор на експертни и ръководни позиции за всички отдели в организацията и водене на центрове за оценка и развитие. В работата си харесва най-много да вижда ефекта от положените усилия и вярва, че правилният подбор има пряка връзка с добрите бизнес резултати."

Заповядайте: 8 април 2020, Начало: 14.00 ч. Къде? У вас. Именно, онлайн: ще ползваме платформата Microsoft Teams, линк за включване ще получите при регистрация тук: https://form.jotform.com/jabulgaria/youthempoweredgoesdigital

Инстрикции за включване в деня на уебинара:

  1. Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите.
  2. Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.
  3. Напишете името си и натиснете JOIN.

Ако имате въпроси, може да изпратите отговор на този имейл или да позвъните на Венета Куйова (+359 889519953).