JuniorAchievementBulgaria
header_pic

#YouthEmpowered goes digital. Уебинар "Моята кариерна история: умения за успех"

2020-03-27

#YouthEmpowered goes digital. Уебинар

 

В настоящата реалност България и целият свят вървят все повече към дигитализиране на съществена част от работния и образователен процес и осъществяването им в онлайн среда. В крак с промените и с ентусиазма на предприемаческия дух в действие, имаме новина за вас: инициативата на JA България и Кока-Кола ХБК България Youth Empowered става дигитална в идните седмици. Само така можем да продължим да реализираме програмата, в която истински вярваме, пълноценно и без прекъсвания и с грижа за общностите.

Предстоят серия уебинари на различни теми, свързани с развитие на личностни и бизнес умения за работа. Уебинарът тази седмица: „Моята кариерна история: умения за успех“, с Василена Кънева, мениджър „Управление на представянето на бизнеса“ в Кока-Кола ХБК България.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ТУК на 27 март 2020г. от 14.00 часа.

За Василена: тя става част от екипа на Кока-Кола ХБК България през 2009 г. Нейният кариерен път започва три години по-рано в Nestle, след като завършва „Международни икономически отношения“ в Университета по национално и световно стопанство.

Като част от екипа на Кока-Кола ХБК България Василена преминава през различни позиции и отдели - „Планиране производство и доставки“, „Прогнозиране на продажбите“, „Прогнозиране на продажбите“, който през 2012 г. оглавява. През 2015 г. под нейно ръководство е създаден нов отдел „Бизнес анализи и прогнози“. Като мениджър на отдела, заедно с екип от 8 души, Василена допринася за реализирането на множество проекти и за успешното стартиране на нови категории продукти, които компанията пуска на българския пазар. От ноември 2019 г. Василена поема позицията мениджър „Управление на представянето на бизнеса“, на която управлява всички процеси по проследяване и управлението на бизнес представянето на ниво страна , следвайки стратегията на компанията в дългосрочен план.

За #YouthEmpowered: образователна програма, насочена към младежимежду 16 и 19 години, която стартира през 2017 година и се реализира от JABulgariaКока-Кола в България. Вече с 4-годишен опит и през тази учебна година #YouthEmpowered цели насърчаване на уменията за работа на младите хора в страната ни. Дигиталните умения са един от фокусите на програмата и сред основните умения за работа, които да развиваме през целия живот.