JuniorAchievementBulgaria
header_pic

За своята 20-та годишнина JA България организира форум „Инвестираме в хората, преобразяващи Европа“

2017-11-29

За своята 20-та годишнина JA България организира форум „Инвестираме в хората, преобразяващи Европа“

 

Милена Стойчева, изпълнителен директор на JA, анонсира събитието

Кои са „трансформаторите“, хората, преобразяващи Европа?

Вярвам, че Европа е на прага да реализира голяма промяна и хората, които ще помогнат за тази промяна – „трансформаторите“ – според нас от JA, са тези, които демонстрират предприемачески начин на мислене и поведение, тези, които притежават такава нагласа и вярват, че промяната е възможна и е за добро. Това са хора, които умеят да проявят едновременно загриженост за бъдещето, за хората и в същото време са готови да тръгнат да изследват Марс. Всички те са смели, умни, дръзки по дух и сърце. Сред тях има и млади, има и възрастни, защото ние имаме нужда да се обединим и да живеем заедно, за да не забравяме, че предизвикателствата, пред които сме изправени, са за цяла Европа.

 

Форумът „Инвестираме в хората, преобразяващи Европа“ ли е специалният жест, с който JA България ще отпразнува 20-та си годишнина?

Историята на нашата организация е с продължителност вече, колкото историята на едно поколение, затова и решихме да организираме такъв форум, в който да дебатираме какво предстои за това поколение, какво носи бъдещето. Вярваме, че си струва да се споделят гледни точки и идеи за бъдещето, затова и посвещаваме този форум на нашата годишнина. По време на събитието публиката ще има възможност да види хора, работещи за промяната, за която говорим. Сред тях има млади предприемачи, политици-визионери, хора от бизнеса, които градят нещата на практика и които помагат и на нашата организация да предаде нататък своята мисия и да следва целите си  по начина, по който ги виждаме.

И тъй като това е форум, посветен на нашата 20-та годишнина, сме поканили колеги от цяла Европа, които също да споделят с нас своята визия. Вярваме, че България като страна и София като град, може да е първото място, където JA да сподели своята визия за нова Европа.

 

За кого ще бъде най-интересен и полезен този форум?  

Нашето специално събитие ще посрещне и ще бъде интересно за всички хора, за всички ключови партньори, с които JA работи и има допирни точки – в това число институциите и бизнеса, с които си сътрудничим, ученици и студенти, преподавателите и родителите, както и за корпоративните ни партньори.

Очакваме ви, на 29 ноември от 15.00 до 18.15 часа в Nu Boyana Film Studios, този форум е нашият подарък за Вас, с който ще отбележим 20 години JA България!

 

Повече информация за форума: http://transformers.jabulgaria.org/

Регистрация за участие: https://www.eventbrite.com/e/investing-in-europes-transformers-through-education-and-innovation-tickets-39247985782?aff=website.