JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Още по темата

2016-01-12

Регистрирай своята идея за бизнес и получи финансиране от 10 000 лева

Регистрирай своята идея за бизнес и получи финансиране от 10 000 лева


прочети >>

Заедно с Кока-Кола ХБК България инвестираме 10 000 лева в стартъп на JA  

2016-03-25

Заедно с Кока-Кола ХБК България инвестираме 10 000 лева в стартъп на JA  

 

Ние от JA и партньорите ни Кока-Кола ХБК България за трета поредна година обединяваме усилия за насърчаване на предприемаческия дух и развиване на  бизнес умения сред студентите. През 2016 г. в рамките на програмата „Моята първа компания“, една стартираща младежка компания ще получи директна финансова инвестиция от 10 000 лева, за да постави началото на бизнеса си. Освен това, специалисти на Кока-Кола ХБК България в областта на маркетинг, продажби, финанси, интелектуално право и др., ще бъдат ментори на младите предприемачи и ще им помагат да изградят по-успешен бизнес.

Инвестицията от страна на Кока-Кола ХБК Българияе насочена към студенти, участващи в програмата „Учебна компания за студенти“ на Джуниър Ачийвмънт България. В продължение на 3 месеца участниците ще преминат през 5 обучения (менторски съботи), посветени на идентифицирането на бизнес възможност, създаването на екип и изграждането на финансова и маркетингова стратегия, както и продажбена политика на стартиращата компания.

Програмата „Моята първа компания“ е важна както за изграждане на предприемачески дух и начин на мислене у студентите, така и за развиване на вътрешното предприемачество на корпоративно ниво. Ако искате да сте сред претендентите за наградата за на Кока-Кола ХБК България и инвестицията от 10000 лв., можете да се регистрирате и да се включите в програмата „Учебна компания за студенти“ (Startup)на JA България до 31 март 2016 г.

За повече информация: http://jastartup.jabulgaria.org/