JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Започва измерване на въздействието ни върху стартъп екосистемата в България

2015-08-05

Започва измерване на въздействието ни върху стартъп екосистемата в България

 

Един от важните измерители за реален ефект върху предприемаческата екосистема и икономиката на страната е броят на новосъздадени реални бизнеси от хора, които са били част от програмите за предприемаческо обучение на Джуниър Ачийвмънт България. Затова нашата организация се обръща към своите алумни – всички, изучавали и завършили наши програми през годините – с молба да попълнят кратка анкета, която ще ни позволи да съберем информация за това колко и какви бизнеси са създали. Анкетата също така има за цел да разбере и колко работни места са били отворени във връзка с функционирането на тези бизнеси.

Изключително ще сме благодарни на всички наши алумни, които попълнят анкетата, защото така ще получим реална представа колко ефективна е нашата работа! Анкетата може да бъде попълвана и от университетски преподаватели и гимназиални учители, които са запознати с последващото развитие на своите ученици/студенти и могат да дадат информация за създадените от тях компании. Друг вариант е да им препратят линка към анкетата и те да я попълнят лично.

Джуниър Ачийвмънт България ще се свърже с всички попълнили анкетата и ще ги покани да станат част от серията „Успешни истории“ на уебсайта си, освен ако вече не фигурират там.

Моля попълнете нашата анкета: