JuniorAchievementBulgaria

bTV Media Group

2015-09-07

bTV Media Group

 

bTV Media Group традиционно подкрепя Джуниър Ачийвмънт България в популяризирането на инициативата "Мениджър за един ден", младежкия бизнес форум "Изгряващи звезди", както и програмата "Учебна компания". Членове от ръководството и екипа на медията са чести участници в официалните церемонии и дейни членове на журито в гореспоменатите инициативи.

Друг съвместен проект между нас и bTV е серията с истории на успешни предприемачи, стартирали като участници в програмата „Учебна компания“ на Джуниър Ачийвмънт, излъчвана в предаването „Тази събота”на bTV. Четирите епизода от поредицата може да откриете ТУК.

bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises (CME). bTV е водещият канал в bTV Media Group. Програмата на bTV се появи за първи път в ефир на 1 юни 2000 г., като разчупи монопола на обществената национална телевизия и промени изцяло медийната среда у нас. За 12 години bTV категорично се наложи като най-гледания телевизионен канал в България с близо 40% дял от всички зрители и с челни позиции на рекламния пазар.