JuniorAchievementBulgaria

Икономедиа

2015-09-07

Икономедиа

 

Джуниър Ачийвмънт България и Икономедия работят съвместно повече от 12 години за изграждането на една благоприятна за развитие на бизнес предприемаческа екосистема в страната.  Благодарение на отразяването на нашата дейност в мрежата на Икономедия, брандът на JA се утвърди като символ на иновациите в образованието и лидер в сферата на обучението по предприемачество. Благодарни сме за подкрепата, която медията и нейното ръководство оказва на Джуниър Ачийвмънт, и се надяваме да продължим съвместно да оказваме положително въздействие върху предприемаческа екосистема в България.

Икономедиа е най-­големият издател на бизнес медии в България и една от водещите онлайн групи. Портфолиото ни включва най­-влиятелното икономическо издание Капитал и новинарския сайт Дневник. Икономедиа е издател и на няколко специализирани информационни продукти като Кариери, Регал, Бакхус, Одит. инфо.

Мисията на медиите на Икономедиа е да дават достоверна и качествена информация, да създават авторска журналистика, която помага на читателите да правят информиран избор за бизнеса си и за личния си просперитет.