JuniorAchievementBulgaria

Нетинфо

2015-01-21

Нетинфо

Нетинфо” е най-голямата дигитална медийна компания в България, която достига до 75% от интернет потребителите в страната и е лидер на пазара от 16 години. В портфолиото на компанията са най-големите български сайтове, сред които са АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg и много други. „Нетинфо“ е част от Нова Броудкастинг Груп и така става част от най-голямата медийна група в България. Целта на компанията е да бъде дигиталното ежедневие на всеки българин като създават полезна, лесна и вдъхновяваща дигитална среда, отговаряща на нуждите на хората.

 

Сътрудничеството на Джуниър Ачийвмънт България и Нетинфо

 

"Нетинфо" е активен медиен партньор, който помага за това дейността на Джуниър Ачийвмънт да достигне до широката аудитория. Един от най-популярните ни съвместни проекти е поредицата от статии, публикувана във Vesti.bg, в които се разказва за успешните истории на ученици, завършили програмите на фондацията. Пример за съвместна ни работа е и представянето на резултатите от Световния индекс на предприемачеството за България. 

Други кампании и програми, които "Нетинфо" отразява в мрежата си през годините:

  • Мениджър за един ден
  • Форум "Изгряващи звезди"
  • Учебна компания

 

Основен фокус на бъдещoто сътрудничество между двете организации ще бъде създаването и популяризирането на качествено съдъражние с образователна цел в най-голямата българска платформа за видео споделяне   - vbox7.com