JuniorAchievementBulgaria

Партньорство с Кока-Кола ХБК България

2014-10-28

Партньорство с Кока-Кола ХБК България

Обща информация за партньорството

От началото на месец април 2014 г., Джуниър Ачийвмънт България и Кока–Кола ХБК България дават старта на програмата “My first company”. Тя е част от програма “Учебна компания за студенти” (JA StartUp company) и е поредица от събития и менторство, в което активно участие ще вземат служители на компанията. Университетите, които са поканени да вземат участие в “My first company” са:

  • Софийски университет „Св. Кл. Охридски“
  • Русенски университет „Ангел Кънчев“
  • Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“
  • Технически университет – Варна
  • Стопанска академия „Д.А. Ценов“ – Свищов
  • Великотърновски университет „Св.св. Кирил и Методий“
  • Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“
  • Университет по библиотекознание и информационни технологии
  • Бургаски свободен университет

За Кока-Кола ХБК България

Кока-Кола ХБК България е най-големият производител на безалкохолни напитки в страната, който притежава изключителното право да бутилира продуктите на The Coca-Cola Company.

Нашата компания обслужва приблизително 7.5 милиона души, като произвежда и дистрибутира уникална гама от висококачествени продукти и налага отговорни бизнес практики при тяхната реализация на пазара.

Кока-Кола ХБК България стартира дейността си в България през 1992 година. Компанията е инвестирала над 500 млн. лева в българската икономика от създаването си досега.

Нашият централен офис се намира в град София. Имаме два бутилиращи завода на територията на България. Нашите продукти разпространяваме чрез 9 дистрибуционни центъра в цялата страна.

Ние сме отговорен работодател за над 1000 души. Всяко работно място в нашата компания дава възможност за трудова заетост на още 8 физически и юридически лица, които получават законни доходи като партньори, доставчици и клиенти на Кока-Кола ХБК България.

Ние непрекъснато се стремим да бъдем най-предпочитаният доставчик, провеждаме програми за насърчаване на нашите клиенти, които предлагат продуктите ни на крайните потребители.

Нашата компания е част от Coca-Cola Hellenic Group – една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света и най-голямата в Европа. Coca-Cola Hellenic Group присъства в 28 държави и обслужва над 581 милиона души. Централата на холдинговото дружество на Групата – Coca-Cola HBC AG се намира в Швейцария, чиито акции са листвани в премиум сегмента на лондонската фондова борса, с вторично листване на фондовите борси в Атина и Ню Йорк.