JuniorAchievementBulgaria

Сътрудничество с MetLife България

2014-10-29

Сътрудничество с MetLife България

 

 

MetLife Inc., чрез своите дъщерни фирми и филиали, е една от най-големите застрахователни компании в света. Основана през 1868 г., MetLife е глобален доставчик на застраховка живот, ренти, доходи на наети лица и управление на активи. Обслужва около 100 милиона клиенти, MetLife има операции в близо 50 страни и водещи пазарни позиции в Япония, Латинска Америка, Азия, Европа и Близкия изток. За повече информация, посетете www.metlife.com.

 

Сътрудничество на Джуниър Ачийвмънт с MetLife България

Проект "Знания, които променят живота"

Проектът „Знания, които променят живота” се реализира благодарение на сътрудничеството между Джуниър Ачийвмънт България и MetLife България, с финансовата подкрепа на Фондация MetLife. Проектът е част от образователната програма MetLife Life Changer на Фондация MetLife, която е насочена към подпомагане младите хора в тяхното разбиране за основите на финансовия мениджмънт, повишаване на финансовата им грамотност и придобиване на умения за управление на финансовите средства, което ще им помогне да вземат информирани решения в бъдеще.


Целта на проекта е да предостави възможност на ученици от България да развият умения за управление на личните си финанси, да ги запознае с основния терминологичен апарат във финансовата сфера, да изведе на преден план потребността от дефиниране на лични финансови цели у децата и да ги подготви сами да съставят своя личен бюджет.

 

Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди"

Metlife България е сред компаниите, подкрепящи форума.