JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Beyond - преакселераторска програма

2019-10-07

Beyond - преакселераторска програма

 

Beyond е най-новата инициатива на JA Bulgaria и The Edge: R&BD – интензивна преакселераторска програма, насочена към младежи на възраст между 18 и 29 години - млади професионалисти или студенти – бакалаври, магистри и докторанти, които искат да работят върху създаването и развитието на технологични lean стартъпи в следните направления:

 

  • суровини и кръгова икономика (Raw materials and Circular Economy); 
  • интелигентни градове (Smart Cities); 
  • медицина и здравеопазване (Medicine and Healthcare).

 

Сесиите ще се провеждат от месец ноември 2019 г. до месец май 2020 г., в събота и неделя (през една седмица), в споделеното пространство за работа на JA Bulgaria в София тех парк - JA StartUp Hambar. По-детайлен план на обучителния процес можете да намерите на сайта ни www.beyondaccelerate.com

Участниците ще работят в екипи от 3 до 5 човека и ще генерират идея в едно от трите направления спрямо интересите и областите им на познание. Те ще преминават обучение на базата на методологията Lean Launchpad и други инструменти по предприемачество и startup начин на мислене.

Всяка седмица екипите разговарят с / интервюират до 10 потенциални клиенти, за да потвърдят / отхвърлят хипотези за бизнес идеята, продукта и съответен компонент от бизнес модела. В рамките на програмата те трябва да изработят прототип (ако идеята е за физически продукт), или да създадат работещ уебсайт / приложение (ако идеята е за уеб базиран бизнес).

Важна част от обучителния ни модел е тясното сътрудничество с доброволци от бизнес сектора, с цел предоставяне на практически съвети и насока за развитието на студентските стартъпи. Следете, кои са експертите, които ще помогнат на участниците да развият своите идеи, на нашия уебсайт.

 

За повече информация и регистрация, посетете www.beyondaccelerate.com или се свържете с нас на тел.: +359 2 989 3660 или е-мейл: info@beyondaccelerate.com