JuniorAchievementBulgaria
header_pic

JA StartUp Program

2018-02-05

JA StartUp Program

 

Програмата JA Startup Program е една от най-старите и най-добре утвърдени програми на JA Bulgaria, която от съществуването си от 2008 г. досега е достигнала до на 20 университета в страната.

Програмата представлява едногодишен курс за бакалаври и магистри, в който студентите преминават през процеса от генериране на идея и развитие на прототип до излизане на пазара, напътствани от своите професори и доброволци от бизнес сектора. Досега в резултат на програмата са създадени над 100 стартъпа, някои от които световно известни.

От скоро JA Bulgaria работи активно и в сферата на научната дейности и комерсиализация на технологии чрез новосъздаденото си дъщерно дружество The Edge: Research and Business Development.

JA Bulgaria и The Edge: R&BD отварят регистрация за желаещи да се включат в преакселераторската програма "Challenge YOU". Програмата ще предостави на всички участници знания и ценни практически умения, а на най-успешния екип – финансиране и професионални консултации за развитие на тяхната бизнес идея на обща стойност до 10,000 лв.

Събитието ще се проведе на 22 февруари 2019 г. с начален час 13,00 ч. и 23 февруари с начален час 10,00 ч. в споделеното пространство за работа в София Тех Парк – JA Startup Hambar и е отворено за вече сформирани екипи, както и за преподаватели и техните студенти, които искат да развият своята бизнес идея. За регистрация, попълнете формуляра тук (https://form.jotform.com/90283942381965).

 

Повече информация за работата на организацията в тази насока можете да откриете на сайта на The Edge и JA Startup Program.

www.theedge.solutions | www.jastartup.jabulgaria.org

 

Имате въпроси? Потърсете ни!

E-mail: challengeyou@jabulgaria.org
Тел.: +359 2 989 4361