JuniorAchievementBulgaria
header_pic

Подкрепете ни

 support us

 

Mоже да подкрепите дейността на Джуниър Ачийвмънт България по няколко начина: като станете спонсор на учебна програма/събитие, като направите дарение или като станете бизнес консултант по някоя от нашите учебни програми и инициативи. Благодарим ви!

Станете спонсор на учебна програма/събитие

Можете да избирате сред богато разнообразие от програми за всички възрастови групи (подробности за тях можете да намерите в секция "Програми"), както и различни инициативи - състезания, форуми, иновационни лагери и др. (подробности в секция "Инициативи"). За подробности и спонсорски пакети, свържете се с Васил Димитров, Mениджър Корпоративни партньорства и маркетинг, на е-мейл vassil.dimitrov (at) jabulgaria (dot) org и тел. 02/989 43 61, 02/989 36 60.

 

 

 

 

JA STARTUP HAMBAR

JA Startup Hambar е зала за обучения, която се използва от екипа на Джуниър Ачийвмънт България за провеждането на повечето инициативи и дейности на организацията. Залата приема и външни обучения, за да се посрещнат разходите за наем и консумативи, но разчитаме и на вашата помощ, за да можем да правим повече обучения. Ако подкрепяте идеята за обучение чрез правене, развиване на умения за работа в екип и пред публика, подкрепете JA Startup Hambar с дарение.

 


 

Направете дарение

Дарители могат да бъдат както физически лица, така и фирми и организации. Дарение може да бъде направено чрез превод по една от банковите сметки на Джуниър Ачийвмънт България.

= = = = = = = = = = = = = = =

Банкова сметка в български лева:

IBAN: BG14STSA93000017677215, BIC: STSABGSF

= = = = = = = = =

Банкова сметка в евро:

IBAN: BG82STSA93000017665709, BIC: STSABGSF

= = = = = = = = =

Банкова сметка в щатски долари:

IBAN: BG48CITI92500420033028, BIC: CITIBGSF

= = = = = = = = =

В полето "основание за превода" може да посочите за коя програма, инициатива или дейност на ДАБ бихте желали да отидат дарените от вас средства. За подкрепа на JA Startup Hambar, впишете "JA Hambar".

 

= = = = = = = = =

 

ДАРИ С PayPal

 

PayPal button

 

 


 

Включете се в нашата програма за "Ментори и бизнес доброволци"

 

 

Документи