Bulgaria
JA

Blog

Президентската институция в 20-oто издание на „Мениджър за един ден”

Президентската институция ще е сред домакините на 20-oто юбилейно издание на инициативата „Мениджър за един ден“, което тази година се провежда под мотото „Силата на един екип“.

Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще отворят кабинетите си за ден, за да приемат двама млади хора, които имат желание да се запознаят със задълженията им и да предложат своите идеи за бъдещето на България. Всички, които имат интерес да споделят своята визия за страната, могат да кандидатстват и да „влязат в обувките“ на президент или вицепрезидент, като се регистрират в сайта на „Мениджър за един ден“.

Видео-послание от президента на Република България.

Ако желаеш да седнеш в стола на президента, дори за ден, и да бъдеш част от неговия екип, „Мениджър за един ден 2022“ е твоята възможност да сбъднеш тази мечта! Покажи, че притежаваш талант, целеустременост и амбиция. В ръцете на младите е бъдещето на страната ни. Бъди този, който ще посочи новите хоризонти за развитие на България! Вратите на Президентство на Република България се отварят за теб на 10 май в рамките на „Мениджър за един ден“!

Инициативата за кариерно ориентиране „Мениджър за един ден“ е организирана от Джуниър Ачийвмънт България и е достъпна за младежи, ученици и студенти от цялата страна.

Всички отворени позиции към „Мениджър за един ден 2022“ разгледайте в сайта на инициативата.

Повече за инициативата „Мениджър за един ден“ можете да намерите тук: www.mfd.jabulgaria.org

Запишете се за „Мениджър за един ден 2022“ като компания-домакин или участник!

Our website uses Cookies. For more information, you can visit: Cookies Policy