Bulgaria
JA

Calendar

Location: онлайн
Date: 30.05.2022 17:00 - 30.05.2022 18:00
Organizers: JA Bulgaria
Уебинар: Как да се подготвим за интервю за работа? #YouthEmpowered

Присъединете се към нас на 30-ти май от 17:00 до 18:00 ч., за да разберем заедно как да се подготвим за интервю за работа. Ще засегнем теми като:

➡️ Как да увеличим шансовете си да ни поканят на интервю

➡️ Какви дрехи да облечем по време на интервюто

➡️ Как най-добре да отговорим на въпросите на интервюиращия

➡️ Редно ли е да искаме информация относно заплащането на първо интервю

... и още много!

Регистрирайте се за безплатно участие тук.

Уебинарът на тема "Как да се подготвим за интервю за работа" е част от програмата #YouthEmpowered "Дай старт на успеха" в партньорство между JA Bulgaria и Coca-Cola HBC. Събитието е насочено към ученици и студенти от цялата страна!

Наш лектор ще бъде Магдалена Цолова. Тя има 12-годишен опит в областта на управлението на човешките ресурси в бързооборотния сектор. Присъединява се към екипа на Кока-Кола ХБК преди повече от 7 години като Бизнес партньор на Техническа функция. В тази роля работи основно със служителите в заводите и складовете на компанията, като подпомага процесите по ангажираност на служителите, оценяване на представянето, развитие на служителите, подбор. От три години заема ролята експерт "Подбор", която включва подбор на експертни и ръководни позиции за всички отдели в организацията и водене на центрове за оценка и развитие.

В работата си Магдалена харесва най-много да вижда ефекта от положените усилия и вярва, че правилният подбор има пряка връзка с добрите бизнес резултати.

Our website uses Cookies. For more information, you can visit: Cookies Policy